martes, 4 de enero de 2011

Les escales de l'Església 1912 - 1913



Vista de les escales de l'Església, fotografia realitzada per Angel Toldrá Viazo.




Postal escrita un 21 de juny de 1912 per Juan i Eulalie Regi al Monsieur Nicolás Regi amb destinació a la població francesa de Roquefort, entregada al servei postal a Sitges tres dies després i rebuda a França dos mesos després. 






Postal escrita un 25 d'agost de 1913 per Paquita Grau a la Srta. Mercedes Oliveres de la Ronda de Sant Pere 62 de Barcelona, curiosament la postal parla de: "tengo tanto trabajo en ver la procesión , el castillo de fuegos, los lipidos bailes de esta frimboresca villa se nos pasa el tiempo sin darnos cuenta..."




El Cau Ferrat

Vista del Cau Ferrat, era la casa i estudi de l'artista i escriptor Santiago Rusiñol, la seva inauguració oficial va ser el 25 de juliol de 1894.

Vista panoràmica, Passeig de la Ribera 1912

Vista del Passeig de la Ribera, fotografia realitzada des del Baluard a començament del segle passat, al fons podem veure el Pavelló de Mar inaugurat el 17 de juliol de 1904 i destruït un 29 de novembre de 1934 per un incendi.


El dors de la postal escrita des de Sant Pere de Ribes un 14 de setembre de 1912 per Manuel al seu pare Sr. José Bellsolell l'adreça es la Espaderia 1 a la Plaça de Santa Maria botiga "El Sol" de Barcelona.

Carrer d'en Bosch



El carrer d'en Bosch és l'indret més antic i pintoresc de la Vila, constitueix l'antic camí de ronda que seguia el perfil de la muralla, adossades a la qual s'hi van edificar durant el segle XIV les cases de pedra que avui es poden veure una vegada restaurades.




Les escales de l'Església 1910 - 1908


Vista de les escales de l'Església escrita el 21 de setembre de 1910, va dirigida al Sr. Maurici Serrahima i Bofill, escriptor i polític, fundador d'Unió Democràtica de Catalunya. Entre molts dels seus llibres figura "Hivern a Sitges".


Revers d'una postal del 28 de maig del 1908, igual que l'anterior amb la particularitat del mata-segells de La Copa Catalunya, fou la primera competició d'automobilisme en circuit mai disputada a Catalunya i a l'estat espanyol. Classificació de la carrera: La miscelánea del motor.