domingo, 2 de enero de 2011

Monument al Dr. Robert 1907




Postal escrita l'any 1907 per Josepha Busquets a la seva cosina la Sra. Teresa Olivella de Parellada d'Olesa de Bonesvalls  

Monument al Doctor Bartolomé Robert i Yarzàbal realitzada per l'escultor Josep Reynés a l'any 1907, realitzada amb pedra de Montjuïc.

Ajuntament de Sitges 1889


Vista de l'Ajuntament de Sitges, edifici realitzat entre el 1887 i el 1889 per l'arquitecte català Salvador Vinyals i Sabaté.

Monument al Greco 1914


Vista del Monument al Greco amb la Parròquia al fons. A la platja es pot veure les barques i els mariners extenen les xarxes, aquesta postal la envia la Srta. Camila a la seva germana la Srta. Eugenia Ferrer Vidal y Parellada, néta de la Marquesa de Comillas.

Monument al Greco


La població de Sitges va encarregar a l'escultor Josep Reynés a l'any 1897 un monument dedicat al pintor Doménikos Theotócupoulos anomenat El Greco. La proposta de fer-li un monument a un artista desconegut en aquell temps a Sitges va ser de Santiago Rusiñol pintor i escriptor Modernista que sentia proximitat per l'art del Greco i que amb freqüència vivia a Sitges al Cau Ferrat.

Vista Panoràmica ( 1909 )

Vista panoràmica de Sitges a començament del Segle XX, la postal va ser enviada des de Vilafranca del Penedès a la Sra. Anita de Torra que vivia al Carrer Cortes 651 de Barcelona.