sábado, 1 de enero de 2011

La Parròquia de Sitges 1902






Vista de l'Església des del mar, al fons l'Ermita de Sant Sebastià. La postal va ser enviada el 13 d'agost de 1902 des de Barcelona a la ciutat Italiana de Génova, anava dirigida a la Signora Sara G. de Domecq Garcia, dues setmanes després va escriure una postal del Cau Ferrat a la mateixa persona ( veure Cau Ferrat 1902 )

La Parròquia de Sitges 1901





Vista de l'Església, postal no circulada és una copia d'una serie de fotografies de començaments de segle del fotògraf J. de Dalmau.

Vista Panoràmica 1905




Vista panoràmica del Sitges del 1900, postal escrita en català i enviada el 21 de febrer de 1905 al Carrer Major de Tarragona al Sr. Juan Brull.

Interior de la Parròquia 1901






Vista interior de l'Església, enviada el dia 21 d'agost de 1901 amb destinació El Brull, la postal va dirigida al Sr. Isidro Pons i Bofill casat amb la Sra. Rosa de la Figuera y de la Cerda, Marquesa de la Laguna de Camero- Viejo.

Les escales de l'Església 1900




Vista de les escales animades el diumenge 2 de setembre de 1900, amb aquesta Regata va guanyar la barca " Cristineta "de Aymar. La Postal va dirigida al Sr. Elias Rogent i Massó, advocat i bibliògraf que va impulsar el Funicular de Montjuïc, catalanista i conservador militava a la Joventut Nacionalista ( branca de la Lliga Regionalista ) va implicar-se amb la Setmana Tràgica i va ser molt amic de Josep Maria de Segarra.