jueves, 30 de diciembre de 2010

Carrer d'en Bosch 1905





Vista del Carrer d'en Bosch ( Estudi Vidal ) l'onze de setembre de 1905, postal dirigida a la Srta. Teresa Flaquer que vivia a casa del Sr. Don Francisco Mas a Sant Climent de Llobregat.

Sala de Plens 1902







Vista de la Sala de Plens de l'Ajuntamet l'any 1902, carta dirigida al Sr. Antonio Canals i Porta per part d'uns amics sitgetans, en aquell moment el Sr. Antonio Canals tenia 14 anys estudiava a Barcelona i anys més tard seria el professor de la Colònia de Vallcarca. Va ser escollit com a Regidor a l'Ajuntament de Sitges on per motius accidentals va ser Alcalde de la Vila, càrrec que una nit del 16 d'agost de 1936 ( començament Guerra Civil ) ho va pagar amb la seva vida, va ser assassinat.

Cau Ferrat 1902

                                                                         




Vista de la planta baixa del Cau Ferrat, segons la data escrita el 30 d'agost de 1902, dirigida a la Signora Sara de Domecq Garcia esposa del Vicealmirall de la marina argentina Don Manuel Domecq García qui va ser l'encarregat de la construcció d'uns creuers cuirassats a la ciutat de Italiana de Gènova el 1902 i és on va dirigida la postal.



Postal escrita per Joaquim Foradada, escrita un 27 de febrer de 1902 amb destinació el Sr. Ernest David a Anvers

Vista panoràmica 1904






Vista panoràmica, postal escrita per la Sra. Conchita de Casacuberta el 1904 des de Barcelona a la seva amiga la Srta. Beatriz Maspons, carrer del Princep 2, Granollers. Al davant la Casa Sánchiz construïda el 1896 per l'arquitecte Gaietà Bohigas destinada a la familia Severiano Virella Casellas, un indià que feia poc que havia tornat a Sitges per gaudir del guanys d'ultramar, actualment s'anomena l'Hotel Medium Sitges Park 


Les escales de l'Església 1901






Vista de les escalinates de la Parròquia en el dia de la seva inauguració, realitzades per subscripció popular el dia 26 d'agost de 1900 per l'alcalde Miquel Ribas i Llopis. La data de sortida ens marca el 5 d'octubre de 1901 signada per Juan Bofill i Martorell (resident de la colònia) amb destinació a l'Hotel Blancafort de La Garriga, a l'atenció del Sr. Eduardo De Camps.

Parròquia de Sitges 1905






Vista de l'església, escrita el 26 d'abril de 1905 per Joan Marcet a la Drogueria "Hijo de Jose Vidal Ribas" del Carrer Pelai 42 de la Ciutat Condal a càrrec del Sr.Joseph Canony on li demana una formula per un remei. Escrita en català, el revers posa com a destinació final Catalunya.